Bortom tron : min uppväxt inom scientologin och min dramatiska flykt pdf

 Bortom tron : min uppväxt inom scientologin och min dramatiska flykt pdf

Bortom tron : min uppväxt inom scientologin och min dramatiska flykt

  • Siffra: 652044614566579
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.3/5 (Votes: 1264)
  • Paperback : 160 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Jenna Miscavige Hill uppfostrades att lyda. Som brorsdotter till Scientologikyrkans ledare David Miscavige växte hon upp i hjärtat av denna mycket kontroversiella och mäktiga organisation. Men vid tjugoett års ålder bestämde sig Jenna för att bryta sig fri.På samma gång fängslande och skrämmande, Bortom tron är ett ögonöppnande vittnesmål inifrån en sekt som i decen- nier varit föremål för debatt och spekulationer.

Relaterade böcker