ladda ner online Jag minns min gröna ungdom pdf, epub

ladda ner online Jag minns min gröna ungdom pdf, epub

Jag minns min gröna ungdom

  • Siffra: 903034290867497
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.4/5 (Votes: 2933)
  • Paperback : 163 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Tredje delen i Kar de Mummas memoarer

Jag minns min gröna ungdom är en fortsättning på memoarverken Humoristens pojke och En förtjusande pappa.I Jag minns min gröna ungdom får vi följa Kar de Mumma under det sista skolåret och vidare in på 20-talets Stockholm, där han som en ung man i ljusgrå damasker och randiga västar tog sina första stapplande steg som kåsör och författare.Fadern, Hasse Z., är med också i denna volym, som kan läsas helt fristående och ger en öppenhjärtig skildring av "det glada 20-talet".Boken präglas av det leklynne som är utmärkande för denne folkkäre författare.

Relaterade böcker