ladda ner Singma matematik 2A Lärobok epub, pdf

ladda ner Singma matematik 2A Lärobok epub, pdf

Singma matematik 2A Lärobok

  • Siffra: 907008328058715
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.2/5 (Votes: 3830)
  • Paperback : 169 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Att elever i Singapore levererar toppresultat i matematik är ingen slump.

Med Singaporemodellens fokus på problemlösning med hjälp av smarta visuella metoder, kvalitet i undervisningen och ett genomarbetat stöd till läraren har man lyckats vända en nedåtgående trend. Nu kan vi i Sverige att göra samma sak!

Singma Sveriges nyaste matematikläromedel är en forskningsbaserad läromedelsserie som är uppbyggd enligt Singaporemodellen.
Vi utforskar

Varje lektion inleds med att eleverna har boken stängd och du inleder med en noga utvald startuppgift. Här har du som lärare en coachande roll, och ställer frågor för att utveckla elevernas tänkande och reflektion. I lärarhandledningen får du allt stöd du behöver för att leda diskussionen och för att formalisera matematiken på tavlan.
Vi lär

När ni är klara med startuppgiften öppnar ni boken och tittar på den eller de lösningar som presenteras. Gjorde ni likadant eller på ett annat sätt?
Vi övar

I nästa moment får eleverna pröva fler uppgifter som behandlar samma ämnesområde på ett liknande sätt. De fortsätter att arbeta i par eller grupp och tanken är att de ska fortsätta att samtala och resonera kring uppgifterna.
Jag övar

I den sista delen av lektionen får eleverna arbeta på egen hand med att befästa sina kunskaper i övningsboken.

Författare/svensk bearbetning
Författare och konsult till Singma är Dr Yeap Ban Har. Pia Agardh och Josefin Rejler, Admera Education, står för översättning och bearbetning till den svenska kursplanen.
Om Dr Yeap Ban Har

Dr Yeap Ban Har är en av världens ledande experter på Singaporemodellen. De senaste tio åren har han arbetat på National Institute of Education i Singapore, där han har varit delaktig i ett antal forskningsprogram gällande matematikundervisning. Dr Yeap Ban Har var också involverad vid framtagandet av den senaste kursplanen i matematik. Hans forskning fokuserar på problemlösning, tidig taluppfattning och kompetensutveckling för lärare.
Om Admera Education, Pia Agardh och Josefine Rejler

Pia och Josefine driver Admera Education, ett initiativ för ökat lärande i matematik som fokuserar på utbildning av lärare, skolledare och specialpedagoger i Singaporemodellen. De har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling inom både skola och näringsliv, mer än 20 års erfarenhet av matematikundervisning i grundskolan och gedigen kompetens inom fortbildning av lärare.

Har du frågor om innehållet: Kontakta Veronica Thurén, tel: 08-4538704.
Är du intresserad av fortbildning i Singaporemodellen - kontakta Admera Education.

Relaterade böcker